техпитання: МТ + крамниця
|
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2007-09-11, 2:34 PM | Повідомлення # 1 |
Майстер
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Тут швидше буде знайти потім дописи саме про реконструкцію і розвиток кармниці і МТ (мистецької Толоки)
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2007-09-11, 2:35 PM | Повідомлення # 2 |
Майстер
| От дуже погано, що на Мистецькій Толоці один адмін. Я не встигаю. Цілком прогнозований результат : ( А ще 17-го їду в сусідню країну, малювати види Вісли... Що маємо на цей день: - зареєстрований домен і 100 Мб, - 20 світлин з описами виробів ручних українських авторів - близько 2 десятків картин 3 художників - усні домовленності з міні-виробниками вишиванок - договори на обмін і підтримку з 2 інтернет-крамницями... Люди, та допоміг би хтось, чи що... Розшукуються адміністратори і модератори Умови обговорюються :)
|
|
| |
Чугайстр | Дата: Вівторок, 2007-09-11, 2:35 PM | Повідомлення # 3 |
Студент
Група: Модераторы
| шо тре робить?
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2007-09-11, 2:35 PM | Повідомлення # 4 |
Майстер
| Quote (Чугайстр) шо тре робить? оце по-нашому : )** 1. Підтримувати інформування про виставки-всяке таке інше (нуу.. ти це і так робиш, зап що тобі дяка і уклін )* 2. Мозковий штурм в сторону Мистецької крамниці: - прописати смачні лозунги рекламні, розробити (намалювати) банери основних розмірів (анімованих і статичних) для подальшого обміну в АБН і обміну з іншими сайтами. Надалі - прослідковувати їх роботу. - потрібна допомога в дизайнуванні зображень: думаю, класно буде об"єднати кілька світлин в одну, для показу виробу в різних ракурсах на 1 світлині (не лише ДПМ, а й картини: товщина рами, мазок, інше). Але це не так терміново. - Після кінцевого запуску сайта - слідкування за додаванням його в катлаоги. (блііін.. найбільше цього не люблю: вбивати одну й ту ж фразу мульйон разів... фєєє...) - 3. Про сайт Мистецька толока: - потребую допомогу в упорядкуванні сайта: я націлена на .. кхм.. келасичне (ортодоксальне.. блін, ну як то назвати?) мистецтво, ніж на суч.арт. Треба якось розділити сайт на ці дві складові.. Як? Не знаю.. - зареєструвати діючий сайт в каталогах України і Росії (люди приходять з сусідньої Московії і многА )). Біда: пошукові слова зациклені на ДПМ, а треба якось навернути користувачів на мистецькі терміни.. може, розмістити якісь статті не про ДПМ, а про мистецтво? Питання №" - де їх взяти?: І чи треба? - 4. Чергова шалена задумка: пізнавальний сайт про образотворче мистецтво, така собі міні-вікіпедія, але з уклоном на практику... колись був такий рос. сайт містердізайн (ні адреси ні ще чогось не пам"ятаю), Безцінна штука для художника (саме худодника, не дизайнера)))... - чи воно взагалі варте уваги? я спєц по генеруванню збочених і безумнихї ідей.. мене головне вчасно зупинити (шоп запісать!)))... я тут зараз такого понарозписую.. вапроси? :)
|
|
| |
Чугайстр | Дата: Вівторок, 2007-09-11, 2:35 PM | Повідомлення # 5 |
Студент
| еее... очєнна многа нєпанятних слов Quote (Bullet) Біда: пошукові слова зациклені на ДПМ, а треба якось навернути користувачів на мистецькі терміни.. може, розмістити якісь статті не про ДПМ, а про мистецтво? Питання №" - де їх взяти?: І чи треба? не розумію, шо то за статті "не-про-ДПМ-а-про-мистецтво"? Quote (Bullet) - прописати смачні лозунги рекламні, розробити (намалювати) банери основних розмірів (анімованих і статичних) для подальшого обміну в АБН і обміну з іншими сайтами. - над лозунгами подумаю. - банери для сайту чи для крамниці (хоча можна і тих і тих, та ще й не однією мовою) Quote (Bullet) - потребую допомогу в упорядкуванні сайта: я націлена на .. кхм.. келасичне (ортодоксальне.. блін, ну як то назвати?) мистецтво, ніж на суч.арт. Треба якось розділити сайт на ці дві складові.. Як? Не знаю.. а що ділити? підгілки сучасне мистецтво достатньо. Нє, якщо хочеш, то звичайно можна зробити підфоруми "Суч. арт" & "Орт. мист." На окремі сторінки розбивати думаю не варто пошановувачі класики мають бачити, шо є й сучасне, а головне, шанувальники суч. арту мають памятати, що є й класичне (без вибриків) мистецтво. Ну, така моя думка. Quote (Bullet) 4. Чергова шалена задумка: пізнавальний сайт про образотворче мистецтво, така собі міні-вікіпедія, але з уклоном на практику... колись був такий рос. сайт містердізайн (ні адреси ні ще чогось не пам"ятаю), Безцінна штука для художника (саме худодника, не дизайнера)))... - чи воно взагалі варте уваги? - безперечно, варта. ххоча я й не зовсім розумію, шо таке "з ухилом до практики" Quote (Bullet) я спєц по генеруванню збочених і безумнихї ідей.. мене головне вчасно зупинити (шоп запісать!)))... я тут зараз такого понарозписую.. не переживай, я друкую досить швидко. так шо, можеш не зупинятися
|
|
| |
Чугайстр | Дата: Вівторок, 2007-09-11, 2:35 PM | Повідомлення # 6 |
Студент
| Щодо розміщення банерів знайшов таке: http://www.banner.kiev.ua/rules ну, як Тобі таке?
|
|
| |
uart | Дата: Вівторок, 2007-09-11, 2:35 PM | Повідомлення # 7 |
Admin
| Quote (Чугайстр) Quote (Bullet) я спєц по генеруванню збочених і безумнихї ідей.. мене головне вчасно зупинити (шоп запісать!)))... я тут зараз такого понарозписую.. не переживай, я друкую досить швидко. так шо, можеш не зупинятися Гляди, щоб не пошкодував, що написав це )))) Quote (Чугайстр) Quote (Bullet) 4. Чергова шалена задумка: пізнавальний сайт про образотворче мистецтво, ..... .- чи воно взагалі варте уваги? - безперечно, варта. ххоча я й не зовсім розумію, шо таке "з ухилом до практики" Ммм... ну знаєш, які в неті уроки , наприклад, по корелу чи фотошопу.. так само - по рисунку, живопису і, що мені найцікавіше, композиції... Quote (Чугайстр) не розумію, шо то за статті "не-про-ДПМ-а-про-мистецтво"? Ну гляди: (сорі, я недостатньо ясно висловлюю свої думки часом.. мм.. майже завжди :() - просто натисни на статистику і глянь, за якими словами цей сайт знаходять? Шукають люди рушнички, вишиванки, горщики і таке інше, тобто ужиткове... а я сама коли вводжу в пошуковик прізвища художників (навіть якщо точно знаю, що на сайті є про них інфа!), то не мій сайт виводиться в пошуку, він взагалі не виводиться, хоча в каталогах того пошуковика є зареєстрований.. Думаю, варто мати статті про образотворче мсистецтво, а не про ДПМ... блін... ясно виражаюсь?:( Чи знов нє..? (( Quote (Чугайстр) - над лозунгами подумаю.- банери для сайту чи для крамниці (хоча можна і тих і тих, та ще й не однією мовою) Ааа... сипасіба ) Я не розрахуюсь з тобою ) Навіть пиріжками )))
|
|
| |
Чугайстр | Дата: Вівторок, 2007-09-11, 2:36 PM | Повідомлення # 8 |
Студент
| Quote (uart) Ммм... ну знаєш, які в неті уроки , наприклад, по корелу чи фотошопу.. так само - по рисунку, живопису і, що мені найцікавіше, композиції... зрозумів! перший абітурієнт на такі е-класи - то я Quote (uart) блін... ясно виражаюсь?:( Чи знов нє..? (( .. просто скажи мені, будь-ласка, шо таке ДПМ і я всьо зрозумію. Обіцяю.
Повідомлення відредагував Чугайстр - Вівторок, 2007-09-11, 2:21 PM |
|
| |
uart | Дата: Вівторок, 2007-09-11, 2:36 PM | Повідомлення # 9 |
Admin
| Quote (Чугайстр) .. просто скажи мені, будь-ласка, шо таке ДПМ і я всьо зрозумію. Обіцяю. ^ )))))))))))))))))))) Он ти про що : ))))))))))))) ДПМ = Декоративно- Прикладне Мистцетво )) Аббревіатура ))))
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2007-10-04, 12:36 PM | Повідомлення # 10 |
Майстер
| Скоро відкриття сезону - заселяння на Мистецьку крамничку
|
|
| |
ЯЖ | Дата: Четвер, 2007-10-11, 11:18 AM | Повідомлення # 11 |
Гість
Група: Проверенные
| Привіт, Лізо! Я відправила Вам на електронку листа і так і не отримала відповіді. Мабуть не дійшов. Я питала за розміри банера. Якщо у вас не вистачає часу зробити банер - давайте розміри, ми щось зклепаємо, а ви поправите якбуде нагода. А як маєте готовий - надсилайте, а ми вишлемо вам свій з ідентичними розмірами. З повагою, Ярина Пе.Ес. Як потрібна допомога в чомусь - дайте знати. Успіхів!
|
|
| |
Чугайстр | Дата: Четвер, 2007-10-11, 3:51 PM | Повідомлення # 12 |
Студент
| ну, от такеньке зображення видалено! (бо соромно стало ) 33 кб. - заважке, нє?
Повідомлення відредагував Чугайстр - Четвер, 2007-10-11, 6:07 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2007-10-11, 4:49 PM | Повідомлення # 13 |
Майстер
| Quote (Чугайстр) ну, от такеньке ваапчє супер Тільки там в слові мистКецьке одна не тая літера А так просто ульот. я так не вмію... І хотілось би шрифт без засічок, якийсь сан серіф (без засічок, власне - в імені є), а то так гірше читатиметьсмя, то курьєр чи шось типу курьєра? СПАСІБОООО : )*** ЯЖ, вашого листа не отримала, більше того, написала ВАМ Лист минулого тижня, розумію, що ви його не бачила, так само, як я ваш... давайте ася 341231102, або скайп bullet-13 бо так ми довго листуватимемось :(
|
|
| |
Чугайстр | Дата: Четвер, 2007-10-11, 5:05 PM | Повідомлення # 14 |
Студент
| Quote (Bullet) Тільки там в слові мистКецьке одна не тая літера А так просто ульот. я так не вмію... І хотілось би шрифт без засічок, якийсь сан серіф (без засічок, власне - в імені є), а то так гірше читатиметьсмя, то курьєр чи шось типу курьєра? угу! шшас зробимо!
|
|
| |
Чугайстр | Дата: Четвер, 2007-10-11, 5:18 PM | Повідомлення # 15 |
Студент
| ось! дещо додатково змінив! Хоча, чес кажучи, сюди б якийсь рукотворний кеґель! Аффторський, так би мовити!
Повідомлення відредагував Чугайстр - Четвер, 2007-10-11, 6:02 PM |
|
| |