техпитання: МТ + крамниця
|
|
ЯЖ | Дата: Четвер, 2007-10-11, 10:06 PM | Повідомлення # 16 |
Гість
Група: Проверенные
Статус: Offline
| наступне питаннячко - коли Ви у Скайпі буваєте? Бо ми як в морі кораблі
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2007-10-11, 11:51 PM | Повідомлення # 17 |
Майстер
Група: Администраторы
| Quote (Чугайстр) ось! дещо додатково змінив! мм. файно є Правда, шрифт все одно з засічками Але не буду нахабніти далі, користуватиму такий Можна забирати?:) ЯЖ, я в скайпі зараз є Вечорами :)
|
|
| |
Чугайстр | Дата: П`ятниця, 2007-10-12, 10:52 AM | Повідомлення # 18 |
Студент
Група: Модераторы
| Quote (Bullet) мм. файно є Правда, шрифт все одно з засічками не допетраю, шо таке "засічки"... Quote (Bullet) Але не буду нахабніти далі, користуватиму такий Можна забирати?:) Далі нахабніти буду я. Лізо, Ти не хотіла б своїм професійним почерком зобразити шось від руки. А я би потім то вставив в баньОр. Елементарно, звичною для тебе чорною тушшю а я у фотошопі інший колір підберу. До речі, приймаються побажання, бо ж самому себе оцінити не просто ))
Повідомлення відредагував Чугайстр - П`ятниця, 2007-10-12, 10:53 AM |
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2007-10-12, 11:36 AM | Повідомлення # 19 |
Майстер
| Quote (Чугайстр) не допетраю, шо таке "засічки"... подивись, які шрифти мають в назві sans serof (перклад - без засічок). Приклад: *комік сан серіф, т.д.). Тут ти викоритсав, як мені здає ться, курьєр, з засічками, це такі палички горизонтальні, на кінці ліній букв... Quote (Чугайстр) До речі, приймаються побажання, бо ж самому себе оцінити не просто )) саме з цієї причини мені малювати ніяких слів не хочеться. Я вже зробила (на папері)))) кнопульки для категорій товарів, а також начерки банерів. Лишилось в фотошопі то всьо пером обвести і оптимізувати під веб Скоро розіБ"ємо пляшку на відкритті сайтика : )) До речі, я поспілкувалась *с кєм нада* і вирішила, що для мене в даний момент саме варіант столу замовлень краще, ніж інтернет-магазин з повноцінною системою веб-грошей. Податків не треба, контролю менше, взагалі напрягів менше :)
|
|
| |
Чугайстр | Дата: П`ятниця, 2007-10-12, 12:32 PM | Повідомлення # 20 |
Студент
| ??
|
|
| |
ЯЖ | Дата: Неділя, 2007-10-14, 2:07 PM | Повідомлення # 21 |
Гість
Група: Проверенные
| Лізо, ще раз вітаю. Так ми не стрінемось ніколи . Призначайте зустріч у Скайпі. Можу в будь-який день і час окрім понеділка та четверга ( у ці дні лише з 10:00 по 13:00 зранку та з 20:00 увечері) І авторизуйте мене б-ласка для спілкування - моє ім'я у Скайпі - Yaryna.
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2007-10-14, 5:33 PM | Повідомлення # 22 |
Майстер
| ЯЖ, ми б давно вирішили всі питання тут, у форумі. Ок, давайте в скайпі, якщо тут ніяк сьогодні, неділя, 14 жовтня, о 20 зайду в скайп і не вийду до 22.00 Чекатиму. Авторизую Але Ярин у скайпі дууууже багато. я не знаю, яка з них - ви я --- bullet-13
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2007-10-14, 5:48 PM | Повідомлення # 23 |
Майстер
| Quote (Чугайстр) Прикрепления: 47455105.gif(46Kb) забрала ДАНКЕ:)
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2007-10-17, 2:16 PM | Повідомлення # 24 |
Майстер
| Чугайстр, тут виникає шалена необхіднясть зробити стандартний банер 33 на 81 пыкс (чи навпаки?)) ы щоб до 25 кыло, щоб було назву видно быльшу частину выд того кіна То єсть, анімация - ета харашо, адле назву не кожкен буде чекати. Могьош таке?:)
|
|
| |
Чугайстр | Дата: Середа, 2007-10-17, 6:52 PM | Повідомлення # 25 |
Студент
| поки так: рибам присвячується ))
Повідомлення відредагував Чугайстр - Середа, 2007-10-17, 6:53 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2007-10-17, 10:42 PM | Повідомлення # 26 |