Банери для сайту.
|
|
uart | Дата: Субота, 2007-03-17, 0:43 AM | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Прошу допомоги в створені різномасшатбних банерів для рекламування нашого сайту. У зв"язку з повною відсутністю у мене часу і дизайнерських здібностей, маю надію, у когось із читачів знайдеться бажання і можливість втілити ті банери в життя. Подяка буде, шкода, але матеріального заохочення гарантувати не можу.. :)
|
|
| |
Чугайстр | Дата: Понеділок, 2007-03-19, 1:50 AM | Повідомлення # 2 |
Студент
Група: Модераторы
| от би маштаби точніше трішки, а то вимоги різні бувають щодо розмірів в точках та ваги в Кб
|
|
| |
uart | Дата: Вівторок, 2007-03-20, 9:52 AM | Повідомлення # 3 |
Admin
| вага до 10 кіло, а розміри від найменишого 80 на 33 до 100 на 100.
|
|
| |
Чугайстр | Дата: Четвер, 2007-03-22, 1:24 AM | Повідомлення # 4 |
Студент
| Виявляється, на Сумно вже давно є барнер Мистецької Толоки. Але так далеко.... коротше якби не адмін-модер white, то ніколи б його не знайшов. Можете самі переконатись. Ось він аж де: http://sumno.com/content/view/1728/1
|
|
| |
uart | Дата: Четвер, 2007-03-22, 1:49 AM | Повідомлення # 5 |
Admin
| Quote (Чугайстр) | Виявляється, на Сумно вже давно є барнер Мистецької Толоки. Але так далеко.... коротше якби не адмін-модер white, то ніколи б його не знайшов. Можете самі переконатись. Ось він аж де: http://sumno.com/content/view/1728/1 | та я в курсі.. а що робити?
|
|
| |
Чугайстр | Дата: Четвер, 2007-03-22, 2:14 AM | Повідомлення # 6 |
Студент
| поставив приблизно те ж запитання і модерам СУМНО, але наразі відповіді не маю.
|
|
| |
uart | Дата: Четвер, 2007-03-22, 2:17 AM | Повідомлення # 7 |
Admin
| Чугайстр, я особисто знайома з Богданом Логвиненком (адмін СУМНО-форуму), але не пам"ятаю, чи ми домовлялись про таке прикольне розміщення кнопок : ) Пам"ятаю, з самого початку лінк на форум був внизу форума ... може, згодом щось змінилось.. Що я можу сказати? Сьогодні зареєструвала Мистецьку толоку ще в трьох українських каталогах....
|
|
| |
Чугайстр | Дата: Четвер, 2007-03-22, 2:54 AM | Повідомлення # 8 |
Студент
| Якщо вже в цій темі пішло про промо, то подаю на розгляд макет стікерів, призначених для розклеювання поблизу галерей http://infostore.org/info/2914124/picture_001.jpg
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2007-03-23, 9:48 PM | Повідомлення # 9 |
 Майстер
| Чугайстр, класно Роздрукувати на самоклейкому папері? А в око за розклеювання подібного не дадуть? А то якось неестетично... Солідна тьотя і з фінгалом :)
|
|
| |
Чугайстр | Дата: Субота, 2007-03-24, 0:23 AM | Повідомлення # 10 |
Студент
| Нє! По-перше, я спочатку збираюсь поговорити з представниками галерей. Можливо вони й "добровільно" погодяться розмістити наліпку в/біля галереї в обмін, скажімо, на вивішування новин про їх виставки чи розміщення їх банера на Мистецькій толоці (доречі, це можливо???) План "Б". На Узвозі, наприклад, історично склалося, шо напроти кожної галереї тирчить 1-2 стовпи. Біля входу в "Ательє Карась" взагалі, зелений забор будівельного майданчика (хоч плакати вішай).
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2007-03-24, 11:46 PM | Повідомлення # 11 |
 Майстер
| Quote (Чугайстр) | в обмін, скажімо, на вивішування новин про їх виставки чи розміщення їх банера на Мистецькій толоці (доречі, це можливо???) | я всіма кінцівками (які я зможу підняти) *ЗА*! Це мені самій вигідно Quote (Чугайстр) | План "Б". На Узвозі, наприклад, історично склалося, шо напроти кожної галереї тирчить 1-2 стовпи. Біля входу в "Ательє Карась" взагалі, зелений забор будівельного майданчика (хоч плакати вішай) | Жирним - класна ідея ; ) з.і. (офф-топ) я 2 роки *плкакаюсь*, що нема де виставку мені зробить.. класна місцина - зелений паркан.. думаю, ч/б картинки на зеленому тлі, та ще й навесні - самоє то! )))
|
|
| |
Чугайстр | Дата: Понеділок, 2007-03-26, 1:32 AM | Повідомлення # 12 |
Студент
| Quote (Bullet) | з.і. (офф-топ) я 2 роки *плкакаюсь*, що нема де виставку мені зробить.. класна місцина - зелений паркан.. думаю, ч/б картинки на зеленому тлі, та ще й навесні - самоє то! ))) | розумію.... я якось поцікавився по чому в Совіарті "послуги".... так скажу вам - не всім по зубам і по деснам (((
|
|
| |
uart | Дата: Понеділок, 2007-03-26, 11:40 PM | Повідомлення # 13 |
Admin
| Чугайстр, мені до Совіарту ще повзти і повзти ) Нє, ми сучасне мистецтво не малюєм і рідко його розумієм ) (це я всьо про себе, кохану, в множині)
|
|
| |
Чугайстр | Дата: Субота, 2007-03-31, 4:24 AM | Повідомлення # 14 |
Студент
| Спробував зробити рухомий банер вийшло таке: обмеження в 10 К, якесь нереальне. В десятку виходить впихнути дуже примітивну анімацію на 2 кадри і без ефектів. Ну, буду шось ще думати...
|
|
| |
uart | Дата: Субота, 2007-03-31, 11:18 AM | Повідомлення # 15 |
Admin
| Чугайстр, вав мені дуже нра. Можна користувати? :)
|
|
| |