Молодці!
|
|
RIDDICK | Дата: Середа, 2007-06-27, 4:22 AM | Повідомлення # 1 |
 Гість
Група: Проверенные
Статус: Offline
| Привіт друзі! Відчув грандіозне моральне піднесення побачивши українську мову на сторінках РуНету! Велика вам подяка за створення такого ресурсу! Маю велике бажання поставити вашу кнопку у себе на сайті, якщо ви звісно не проти З повагою, художник із Полтави Кашперський Олексій. Моя адреса: http://freefantasy.3dn.ru Тааак...чи не змінити мені мову свого сайту.... 
Повідомлення відредагував RIDDICK - Середа, 2007-06-27, 4:22 AM |
|
| |
Чугайстр | Дата: Середа, 2007-06-27, 10:57 AM | Повідомлення # 2 |
Студент
Група: Модераторы
| Quote (RIDDICK) Маю велике бажання поставити вашу кнопку у себе на сайті, якщо ви звісно не проти особисто я не проти. кнопки можна знайти в темі "банери для сайту" в цій ще гілці. Виберайте будь-яку. о! хтів додати коментар на вашому сайті ... у-у-у-у... вам тре шось робити з тими кодами вкінці ... не виходить вгадати, ну хоч ти трісни!
|
|
| |
RIDDICK | Дата: Середа, 2007-06-27, 1:34 PM | Повідомлення # 3 |
 Гість
| Quote (Чугайстр) кнопки можна знайти в темі "банери для сайту" в цій ще гілці. Виберайте будь-яку. Зробимо:) Quote (Чугайстр) о! хтів додати коментар на вашому сайті ... у-у-у-у... вам тре шось робити з тими кодами вкінці ... не виходить вгадати, ну хоч ти трісни! Не зрозумів, що саме ви мали на увазі... Якщо не важко - поясніть 
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2007-06-29, 1:38 AM | Повідомлення # 4 |
 Майстер
Група: Администраторы
| Так приємно подібне читати Ужасть )*
|
|
| |
RIDDICK | Дата: П`ятниця, 2007-06-29, 1:59 AM | Повідомлення # 5 |
 Гість
| Просто дуже приємно бачити своїх
|
|
| |
Чугайстр | Дата: Неділя, 2007-07-01, 4:54 PM | Повідомлення # 6 |
Студент
Група: Модераторы
| Quote (RIDDICK) Quote (Чугайстр) о! хтів додати коментар на вашому сайті ... у-у-у-у... вам тре шось робити з тими кодами вкінці ... не виходить вгадати, ну хоч ти трісни! Не зрозумів, що саме ви мали на увазі... Якщо не важко - поясніть Для того, шоб додати коментар до однієї з робіт на Вашому сайті необхідно ввести текст (раз), і потім нижче ввести код активації цього коменту (двас). Код, що генерується картинкою дуже важко розібрати. Я три рази спробував - жодного разу не вгадав (?!). Як на мене ці коди у коментах - зайва пересторога; тим більше, що картинка з кодом генерується не до ладу 
|
|
| |
RIDDICK | Дата: Неділя, 2007-07-01, 11:11 PM | Повідомлення # 7 |
 Гість
| Коли б я знав як це прибрати...  Добавлено (2007-07-01, 11:11 Pm) --------------------------------------------- Доречі Bullet, ви питали хто автор робіт...То вся моє 
|
|
| |
uart | Дата: Понеділок, 2007-07-02, 7:19 PM | Повідомлення # 8 |
Admin
Група: Администраторы
| Quote (RIDDICK) Доречі Bullet, ви питали хто автор робіт...То вся моє wink нічого собі.. ви плодовитий, як... не знаю, з ким порівняти :) Quote (Чугайстр) Quote (RIDDICK) Quote (Чугайстр) о! хтів додати коментар на вашому сайті ... у-у-у-у... вам тре шось робити з тими кодами вкінці ... не виходить вгадати, ну хоч ти трісни! Не зрозумів, що саме ви мали на увазі... Якщо не важко - поясніть Для того, шоб додати коментар до однієї з робіт на Вашому сайті необхідно ввести текст (раз), і потім нижче ввести код активації цього коменту (двас). Код, що генерується картинкою дуже важко розібрати. Я три рази спробував - жодного разу не вгадав wacko (?!). Як на мене ці коди у коментах - зайва пересторога; тим більше, що картинка з кодом генерується не до ладу dry RIDDICK, заходите в адмін-панель, натискаєте ПОЛЬЗОВАТЄЛІ, обираєте доступ користувачів і просто приьираєте галочку з полтрібного пункту. Там є щось типу *показувати зареєстрованим користувачам коди чи не показувати.. покопайтесь там.
|
|
| |
RIDDICK | Дата: Понеділок, 2007-07-02, 9:25 PM | Повідомлення # 9 |
 Гість
| Дякую
|
|
| |