|
Пінчук арт-центр - ?
|
|
| uart | Дата: Субота, 2007-03-31, 0:10 AM | Повідомлення # 1 |
|
Admin
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Цікаві думки про цей заклад.. про Пінчука акі благодійника і галериста (ужас яке поєднання слів)... про плази всякі і те, як монстрики суцчасного мистецтва туди потрапляють і чим то все загрожує культурі... чи не загрожує.. до слова то просто.
|
| |
|
|
| Чугайстр | Дата: Субота, 2007-03-31, 0:51 AM | Повідомлення # 2 |
|
Студент
Група: Модераторы
| Я в цьому закладі був лише раз. На Generation UsA. Враження від закладу - помпезненько, особливо туалети :^)_____). Я не знаю які мотиви у Пінчука: - можливо заробити собі прихильний імідж в очах інтелегенції (так і не так вже їх і багато, якщо розглядати їх, як потенційний електорат. та й надто розумні ця інтелигенція для таких "ігор") - можливо в нього просто є гроші і "чому б не ...." - можливо у нього дійсно є альтруїстично-мистецькі наміри як туди потрапляють? е-е-е-е може по знайомству (РЕПівці на Генерації СшА, наприклад. Діти досить відомих ходижників 80-ків. Це лише припущення) - може потрапляє те, що подобається самому Пінчуку (має право, він же платить) та його "намісникам" у Центрі. У будь-якому випадку я не проти, аби цим користувалися достойні уваги митці.
|
| |
|
|
| uart | Дата: Субота, 2007-03-31, 11:13 AM | Повідомлення # 3 |
|
Admin
| | Quote (Чугайстр) | | Враження від закладу - помпезненько, особливо туалети :^)_____). | Задзеркалені?:) За інше - дякую )))
|
| |
|
|
| Чугайстр | Дата: Понеділок, 2007-04-30, 7:07 PM | Повідомлення # 4 |
|
Студент
| Я тут так собі подумав (подумав собі, а пишу то вам). Реально ПінчукАртЦентр є єдиним на сьогодні виставковим майданчиком, що володіє не тільки достатньою площею для проведення солідних виставок міжнародного та національного рівня (при бажанні їх моржна було б влаштовувати і в Національному Худ. Музеї, чи поблизу в Українському Домі), але й бажанням/прагненням проводити такі виставки. Не за пропозицією того чи іншого посольства в рамках місяця культури Грузії чи Японії в Україні (як наприклад, виставка японської каліграфії в минулому році), а з власної ініціативи, проводячи професійний відбір таких митців, і організовуючи виставки від початку до кінця. Адже більшість галерей Києва працюють в режимі "оренди приміщення для виставок", чекаючи поки до них прийдуть художники і влаштують в галереї свою виставку (Благо чекати їм не доводиться: бажаючих вистачає. У Совіарта виставки на рік вперед розписані). Пінчукартівці не чекають, а шукають. От нещодавно привезли Віка Мунса з самих Штатів. Чи потрібно це Мунісу? - Ну наврядчи він все своє життя мріяв зробити виставку в Україні. Чи матиме щось з цього ПінчукАртЦентр? - Сумнівно. Хіба що, з посередництва при купівлі робіт Муніса. Але фото настільки монументальн, шо куди їх подінеш? А менші копії з успіхом можна скачати з його ж (Віка Муніса) сайту. Так що є в цьому елемент просвітництва, мабуть.
Повідомлення відредагував Чугайстр - Понеділок, 2007-04-30, 7:11 PM |
| |
|
|
| Bullet | Дата: Вівторок, 2007-05-01, 1:27 AM | Повідомлення # 5 |
 Майстер
| Чугайстр, все одно, видається то на відмивання грошей стосовно площі виставкової - погоджуюсь стомільйонвідсотково :)
|
| |
|
|
| Чугайстр | Дата: Середа, 2007-05-02, 1:43 AM | Повідомлення # 6 |
|
Студент
| | Quote (Bullet) | | Чугайстр, все одно, видається то на відмивання грошей | А чи не надто публічний спосіб?
|
| |
|
|
| Bullet | Дата: П`ятниця, 2007-05-04, 1:37 AM | Повідомлення # 7 |
 Майстер
| Чугайстр, Ну чому ні?:) заодно і развлікалка і культура як ніяк :)
|
| |
|
|
| Yaropolk | Дата: Середа, 2007-12-05, 5:54 AM | Повідомлення # 8 |
|
Гість
Група: Пользователи
| http://pinchukfund.org/ru/media/photo-gallery/2007/470.html оце маэте на увазі..  Добавлено (2007-12-05, 5:54 Am) --------------------------------------------- Так що є в цьому елемент просвітництва, мабуть. 
|
| |
|
|
| Bullet | Дата: Середа, 2007-12-05, 12:40 PM | Повідомлення # 9 |
 Майстер
| Quote (Yaropolk) http://pinchukfund.org/ru/media/photo-gallery/2007/470.html оце маэте на увазі.. Дякую за лінк. Знатиму. Quote (Yaropolk) Так що є в цьому елемент просвітництва, мабуть. Я не второпала: а в чому просвітництво?: ))))
|
| |
|
|