Мистецька сторінка - віртуальна галерея
|
|
toozik | Дата: Вівторок, 2006-12-26, 1:58 PM | Повідомлення # 1 |
Гість
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Мистецька сторінка - віртуальна гелерея - картини, фото, кераміка, вірші, проза відомих та невідомих авторів. Всі бажаючі можуть добавити свої роботи, а також проголосувати за твори інших митців. Ось приклади вже розміщених робіт:
|
|
| |
uart | Дата: Четвер, 2006-12-28, 1:21 AM | Повідомлення # 2 |
Admin
Група: Администраторы
| Quote | Copyright © 2006 Студія "Творча кухня" При використанні матеріалів сайту посилання на сайт та авторів обов'язкові! | Хотілось побачити живопис... А побачила сімейну збірку якусь.. Перепрошую, але ви якось критичніше ставтсь до соїх робіт, особливо, якщо маєте плануєте, що їх використовуватимуть десь ))) (читайте цитату). В бдь-якому разі, дякую за те, що завітали на наш сайт...
|
|
| |
Олівець | Дата: Четвер, 2006-12-28, 1:27 AM | Повідомлення # 3 |
Затятий критик ;)
Група: Проверенные
| а по-мойому, це повний капєц. Позавалювали інтернет барахлом.. а потім ще кічацця тіпа вєлікіє художніки... по руках треба таким понадавати... uart,ти надто лояльно ставишся до таких проявів. Я б одразу стер.
Все минає. І це мине.
Повідомлення відредагував Олівець - Четвер, 2006-12-28, 1:29 AM |
|
| |
toozik | Дата: Четвер, 2006-12-28, 1:38 AM | Повідомлення # 4 |
Гість
| Панове, наступного разу читайте уважно заголовки "(Допоможіть оцінити дизайн сайту)" Питання було не про твори, а про дизайн сайту
|
|
| |
Олівець | Дата: Четвер, 2006-12-28, 2:12 AM | Повідомлення # 5 |
Затятий критик ;)
| toozik, ви писали Quote (toozik) | Панове, наступного разу читайте уважно заголовки "(Допоможіть оцінити дизайн сайту)" Питання було не про твори, а про дизайн сайту | так от, вас надурили: сайт незручно працює, це раз.. потім ця гола дівка там геть не в тему, я перепрошую, але ви одразу виходить, що позиціонуєте себе як художників, що оспівують красу жіночого оголеного тіла.. а що я побачив?... це ж жах.. І потім оте правостороннж меню.. надто довге. Коротше, мені не сподобалось - і це м"яко кажучи.. Нажаль, цей сайт не набагато випередив ваш, але він, принаймі, витриманий у більш вишуканій, я б сказав, строгій манері.
Все минає. І це мине.
|
|
| |
toozik | Дата: Четвер, 2006-12-28, 2:28 AM | Повідомлення # 6 |
Гість
| Quote (Олівець) | так от, вас надурили: сайт незручно працює, це раз.. потім ця гола дівка там геть не в тему, я перепрошую, але ви одразу виходить, що позиціонуєте себе як художників, що оспівують красу жіночого оголеного тіла.. а що я побачив?... це ж жах.. І потім оте правостороннж меню.. надто довге. Коротше, мені не сподобалось - і це м"яко кажучи.. Нажаль, цей сайт не набагато випередив ваш, але він, принаймі, витриманий у більш вишуканій, я б сказав, строгій манері. | По-перше, сайт знаходиться в режимі тестування, тому до наповнення особливих претензій бути не може. По-друге, сайт не позиціонується як сайт професійних художників. Точніше, в ідеалі це має бути сайт для всіх митців, як професійних, так і початківців. Ті картини що Ви побачили - це картини наших програмістів. Вибачайте, малювали як могли) Якщо ж у Вас при собі є не тільки критика, може б Ви показали клас і виклали свої твори? Інакше я буду сприймате це просто як порожні розмови. Щодо довгого меню- приймаю, вдосконалимо. Правосторонність меню- мені здається це справа звички.
|
|
| |
Олівець | Дата: Четвер, 2006-12-28, 9:32 AM | Повідомлення # 7 |
Затятий критик ;)
| Дриндець. Що тт скажеш.. Прощавай, високе мистецтво : )))) toozik, добре добре. заспокойся і малюй далі. Може колиь виб"єшся. бальшой рівєт.
Все минає. І це мине.
|
|
| |
toozik | Дата: Четвер, 2006-12-28, 11:36 AM | Повідомлення # 8 |
Гість
| Це в кого ж воно було, високе мистецтво ? Невже у Вас ? Хотілося б перевірити
|
|
| |
Олівець | Дата: Четвер, 2006-12-28, 8:15 PM | Повідомлення # 9 |
Затятий критик ;)
| toozik, хамітє, парніша.
Все минає. І це мине.
|
|
| |
toozik | Дата: Четвер, 2006-12-28, 10:26 PM | Повідомлення # 10 |
Гість
| Шановний Дриндець, Ваш інтелектульний рівень я і так вже побачила, тому спілкування з Вами на тему "високого мистецтва" не вважаю доречним uart, всього найкращого. піднімайте рівень свого сайту
|
|
| |