Ваша думка про створений проект
|
|
uart | Дата: Вівторок, 2005-11-15, 1:49 AM | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Чи потрібно це взагалі? Можливо, щось непродумано? Допомога ніколи не завадить. Будемо вдячні порадам : )
|
|
| |
Гість | Дата: Неділя, 2005-12-11, 8:12 PM | Повідомлення # 2 |
Група: Гости
| авжеж потрібно, бо якраз таких сайтів дуже мало, а людей що цікавляться цією темою, мабуть достатньо.
|
|
| |
Prim | Дата: Понеділок, 2006-02-06, 6:41 PM | Повідомлення # 3 |
Шанувальник мистецтва
Група: Проверенные
| Авжеж потрібно. Я тут собі вже розділ придивився. Буду пропагувати свої ідеї
|
|
| |
НеЩастя | Дата: Вівторок, 2006-02-28, 6:13 PM | Повідомлення # 4 |
Гість
| Мені набагато більш цікаво читати щось таке, аніж те, що увесь час вискакує на екрані з оголеними частинами тіла . Розділяю турботу адмінів цього форуму про мистецтво. І дякую вам. Сподіваюсь на активне спілкування
Найгірше - коли не знаєш що зробити, аби було краще. А ще гірше - коли знаєш що зробити, але не хочеш іти і втілювати це в життя.
|
|
| |
Східняк | Дата: Середа, 2008-08-13, 4:23 AM | Повідомлення # 5 |
Шанувальник мистецтва
| Quote (uart) Чи потрібно це взагалі? Можливо, щось непродумано? Допомога ніколи не завадить. Будемо вдячні порадам : ) Я тільки зараз знайшов час познайомитись з сайтом. Цікаво, безумовно потрібно!
Показувати можна тільки зрячим. Співати пісню - тільки тим, хто чує. Даруй себе тому, хто буде вдячним, Хто розуміє, любить і цінує._______ Омар Хайям (http://ukrart.lviv.ua/)
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2008-08-20, 8:54 PM | Повідомлення # 6 |
Майстер
| а я думаю, що непотрібний цей сайт. Я не маю часу його підтримувати. Та і мало людей ходять тут і ще менше - дописують.
|
|
| |
Східняк | Дата: П`ятниця, 2008-08-22, 0:27 AM | Повідомлення # 7 |
Шанувальник мистецтва
| Quote (Bullet) а я думаю, що непотрібний цей сайт. Я не маю часу його підтримувати. Та і мало людей ходять тут і ще менше - дописують. Гадаю сайт ніколи не стане толокою, як у футбольних уболівальників, зважте на те, що потенційних відвідувачив 1 на 100. Але коли є час-сили-натхнення, я з задоволенням тут тихенько копирсаюсь. Нажаль часу завжди обмаль
Показувати можна тільки зрячим. Співати пісню - тільки тим, хто чує. Даруй себе тому, хто буде вдячним, Хто розуміє, любить і цінує._______ Омар Хайям (http://ukrart.lviv.ua/)
|
|
| |
ogneva | Дата: Неділя, 2008-08-24, 10:59 PM | Повідомлення # 8 |
Шанувальник мистецтва
Група: Пользователи
| "Чи потрібен сайт?" Достоєвський: "Краса врятує світ, якщо спрямована на добро". Від спрямування тем залежатиме необхідність сайту.
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2008-08-30, 0:27 AM | Повідомлення # 9 |
Майстер
| Quote (ogneva) Від спрямування тем залежатиме необхідність сайту. Спрямовуйте. Все в ваших руках (в руках гостей і користувачів ресурсу)
|
|
| |