Східняки відроджують українську культуру
|
|
Bullet | Дата: Понеділок, 2007-11-12, 9:29 AM | Повідомлення # 1 |
 Майстер
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Кумедно, але у мене після *помаранчу* склався стійкий стереотип про східняків. Розумію, що то все через мою певну обмеженість, бо ж не можуть люди в одному регіоні бути гіршими за людей в іншому регіоні країни. Мабуть, це піар (треба здерти грошей?))), але була дуже здивована ось цим сайтом: http://www.horno.dn.ua/ . На сторінці http://www.horno.dn.ua/tekstil/ - відтворені козацькі строї. С ума сайті. А ми тут біля столиці думаємо, що ми найкрутіші. Донеччани молодці, одначе. Дай бог, щоб їх починання не перетворилось на чергову шароварщину. Ми ж це теж любимо :)
|
|
| |
Mari@nn | Дата: Понеділок, 2007-11-12, 7:14 PM | Повідомлення # 2 |
 Гість
Група: Пользователи
| Дуже гарний сайт! Респект! Погано лише, що російською . А так не треба оцінювати людей за регіоном проживання. Усюди є свої ентузіасти і просто люди, гідні поваги.
Роби, що маєш, і хай буде, що буде.
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2007-11-13, 12:04 PM | Повідомлення # 3 |
 Майстер
| Quote (Mari@nn) так не треба оцінювати людей за регіоном проживання. Усюди є свої ентузіасти і просто люди, гідні поваги. я це чудово розумію. саме тому і зізнаюсь в своїх ідіотизмах.. а сайт і правда хороший.
|
|
| |
Чугайстр | Дата: Вівторок, 2007-11-13, 12:33 PM | Повідомлення # 4 |
Студент
Група: Модераторы
| особливо мені сподобалось оце )))) http://www.horno.dn.ua/fotokino/01.jpg але в мене таке враження, шо це не стіко козацькі строї, скіки давньоруський одяг, хіба нє? чувак на фотах дійсно пострижений під козака, але... і жіночий текстиль теж, якщо і український, то дууууууже ДАВНЬО-український, майже слaвянський але то дійсно круто! до речі, вони й самі створювали на МТ тему під назвою пошук згубленого коріння та символьного простору українців
Повідомлення відредагував Чугайстр - Вівторок, 2007-11-13, 3:00 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2007-11-17, 2:59 PM | Повідомлення # 5 |
 Майстер
| Quote (Чугайстр) до речі, вони й самі створювали на МТ тему під назвою пошук згубленого коріння та символьного простору українців мда?.. аа. да, знайшла - згадала :)
|
|
| |
kipchak | Дата: Понеділок, 2008-03-03, 10:26 PM | Повідомлення # 6 |
Гість
| Сайт виконано російською мовою для того, щоб наші брати росіяни добріше і гарніше зрозуміли, чому "Україна - це не Росія"  Добавлено (2008-03-03, 10:26 Pm) --------------------------------------------- Дякуємо за увагу. Слідкуйте за нашою творчістю. У нас є цікаві ідеї.
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2008-03-06, 0:53 AM | Повідомлення # 7 |
 Майстер
| Quote (kipchak) Сайт виконано російською мовою для того, щоб наші брати росіяни добріше і гарніше зрозуміли, чому "Україна - це не Росія" Власне, задля цього і варто було би використовувати РІДНУ мову... хоча - то ваша справа Quote (kipchak) Слідкуйте за нашою творчістю. У нас є цікаві ідеї. Так заходьте в гості, повідомляйте про новини Ми ж завди раді
|
|
| |
Східняк | Дата: Понеділок, 2008-05-26, 1:18 AM | Повідомлення # 8 |
 Шанувальник мистецтва
Група: Проверенные
| Quote (Bullet) Кумедно, але у мене після *помаранчу* склався стійкий стереотип про східняків. Кумедно, але я вже тут! Доречі, Павло Штепа як і Нестор Махно - східняки. Так яких "східняків" Ви мали на увазі??? Чи не НКВС-сівців з спецбоївок та їх нащадків з юзівських "Ригіоналів"??? Так перші "прославились" на Західній Україні, а другі, дійсно, псують у нас повітря... :-(
Показувати можна тільки зрячим. Співати пісню - тільки тим, хто чує. Даруй себе тому, хто буде вдячним, Хто розуміє, любить і цінує._______ Омар Хайям (http://ukrart.lviv.ua/)
Повідомлення відредагував Східняк - Понеділок, 2008-05-26, 1:42 AM |
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2008-05-26, 2:37 PM | Повідомлення # 9 |
 Майстер
| Quote (Східняк) Кумедно, але я вже тут! Доречі, Павло Штепа як і Нестор Махно - східняки. Так яких "східняків" Ви мали на увазі??? Чи не НКВС-сівців з спецбоївок та їх нащадків з юзівських "Ригіоналів"??? Так перші "прославились" на Західній Україні, а другі, дійсно, псують у нас повітря... :-( Ну, напевно таки вірний є той стереотип. Шановний, тут про мистецтво говорять, а не стосунки виясняють. Будьте ласкаві - підтримуйте або ні - ваша справа, але не порушуйте мистецьку тишу споглядання вашими нікому непотрібними розмахуваннями клавіатурою. Дякую
|
|
| |
zaraza | Дата: Четвер, 2008-07-10, 9:03 AM | Повідомлення # 10 |
 Гість
| Східняк, а ще Володимир Сосюра, Павло Грабовський, Микола Вороний, Володимир Винниченко...
|
|
| |
Східняк | Дата: Понеділок, 2008-07-28, 5:07 AM | Повідомлення # 11 |
 Шанувальник мистецтва
| Quote (Bullet) ...але не порушуйте мистецьку тишу споглядання вашими нікому непотрібними розмахуваннями клавіатурою. Дякую Щоб обмежити "нікому непотрібне" клацання клавіатури у музейній тиші, прошу всіх навшпиньки до http://www.forum.poshtovh.org.ua/ ПОШТОВХ: вільний форум для вільних людей > Спілкування > Література > Мистецтво дивитись гравюри Володимира Ломаки. Пробачте... але він теж "східняк" 
Показувати можна тільки зрячим. Співати пісню - тільки тим, хто чує. Даруй себе тому, хто буде вдячним, Хто розуміє, любить і цінує._______ Омар Хайям (http://ukrart.lviv.ua/)
Повідомлення відредагував Східняк - Понеділок, 2008-07-28, 5:17 AM |
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2008-08-01, 2:41 PM | Повідомлення # 12 |
 Майстер
| Східняк, я от за це не люблю сучасних типу *націоналістів* - за провокації. Намагаєтесь збурити бурю на порожньому місці? Навіть організацію якусь створили Прєлєсть там у вас, до речі, теж тиша і спокій І про мистецтво я там мало розмов почула (правда, не маю чим хизуватись, тут теж мертвий час)))). Східняк, я в першому пості щиро зізналась про мої особисті стереотипи про східняків. Це для вас проблема і особиста образа? Живіть з нею - ваше право ))))
|
|
| |
Східняк | Дата: Субота, 2008-08-02, 11:17 AM | Повідомлення # 13 |
 Шанувальник мистецтва
| Quote (Bullet) Східняк, я от за це не люблю сучасних типу *націоналістів* - за провокації. Намагаєтесь збурити бурю на порожньому місці? Навіть організацію якусь створили Прєлєсть там у вас, до речі, теж тиша і спокій І про мистецтво я там мало розмов почула (правда, не маю чим хизуватись, тут теж мертвий час)))). Східняк, я в першому пості щиро зізналась про мої особисті стереотипи про східняків. Це для вас проблема і особиста образа? Живіть з нею - ваше право )))) 1) Шановна пані, давайте згадаємо нашу першу зустріч на форумі "Хати". Я Вам відверто заявив, що закоханий у Ваші малюночки. Ніколи ніяких "наїздів" у Вашу адресу не було і не планується! 2) Я не створював тієї організації на форумі якої зараз "пасуся", але туди перейшли майже всі, кого повиживав з "Хати" скажений адмін Там дійсно мало мистецьких дописів, але я намагаюсь усунути той недолік. Ясно, що мені ніколи не досягти Вашого високого рівня, але щось роблю... 3) Ви, своїм спостережливим оком художника, абсолютно вірно зафіксували явище сучасності: в трамваях, телебаченні, форумах з'явилася купа народу яка спочатку гучно заявляє, що він є український націоналіст, а потім несе таку дурницю... (згадали Ромцю Козака?) Гадаю, їм за це платить, хтось... 4) Але сьогодні я зайшов розповісти Вам що у Мережі з'явилися звіти з етнофестивалю "Трипільське Коло 2008 "Вода". Приємно здивувала велика кількість чудової якості світлин. Взагалі пошукова система знайшла на цю тему 90000 посилань, я зробив коротенький огляд звітів на "тому сайті де пасусь" - треба ж прилучати дітей до прекрасного. Ніяких комплексів стосовно Ваших висловлювань у мене немає, почуття гумору вистачає, недаремно 5 років був капітаном КВК (КВН рос) збірної учбового закладу. А на такі посади "по блату" не призначають. Оставайтесь веселі та здорові, хай Вам щастить у добрих справах та най вороги наші журяться! P.S. Як буде час-сили-натхнення, заглядайте на наше пасовисько (треба ж дітей до прекрасного навертати). До Вашого сайту я їх боюсь напрявляти - почнуть гупати, верещати, дурниці писати...
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2008-08-10, 11:35 AM | Повідомлення # 14 |
 Майстер
| Східняк, та нехай би погупали троха А то тут скоро павутинням все заросте ))) Тим більше що у нас свого часу були непогані задумки щодо конкурсів на бачення деяких речей через призму фотошопа, може вашим друзям було б цікаво ) Дякую за посилання на фотозвіт з фесту, ще не ходила, але обов"язково гляну. Зареєструвалась на вашім сайті. Пропоную на цьому завершити наше спілкування в цій темі і перейти в іншу, бо про східняків ми з вами більше не говоримо 
|
|
| |
ogneva | Дата: Неділя, 2008-08-24, 10:43 PM | Повідомлення # 15 |
Шанувальник мистецтва
| "Там у вас тиша і спокій" - Bullet Дуже помиляєтесь!!! Краще запитайте у нас. Ми Вам розповімо і про мистецтво на Донеччині і про справжню у нас боротьбу за МИСТЕЦТВО. Та ще й подаруємо книжки, написані нами. Або загляньте на "майдан", чи "хату", чи "поштовх". Думаю, що Ви розмовляли і слухали не тих, як у Михайла Зощенка. Якщо Ви є "майстер", а не просто так називаєтесь, то можу запросити Вас взяти участь у черговій виставці, які я організовую щорічно в Донецькому обласному художньому музеї, або у Києві (у травні цього року). Але виставляю тільки ті твори, які відповідають традиціям національного народного мистецтва (не тільки українського). З повагою Л.О.
|
|
| |